I Helgen har jeg.. (kaisav)

I Helgen har jeg..

  • 17.06.2012kl.15:27
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Nå har jeg ikke blogget på en stund, siden torsdag. På torsdag blogget jeg ikke fordi jeg ikke hadde noen ting å blogge om, og i helgen har jeg ikke blogget, siden jeg ikke har hatt tid. Men jeg kan selvfølgelig fortelle dere hva jeg har gjort.

På fredagen ble kjæresten min med meg hjem ifra skolen, i og med at vi skulle bort til Marit litt senere på filmkveld, sammen med Bror og Magnus. Jeg har dessverre ingen bilder derifra, men vi hadde det kjempe koselig. Og som vanlig når jeg og Magnus treffes pleier vi å ha en psykologtime (ikke at jeg er psykolog), men det er bare sånn at han kan snakke med meg om problemene sine osv. + at jeg pleier og snakke med han om noen få ting. Grunnen til at vi har en fast psykologtime hver gang vi treffes er fordi vi nesten aldri møtes osv. og han stoler mer på meg enn mange andre, og det setter jeg veldig stor pris på. Og fordi det er bedre og snakke sammen face 2 face enn over nett, og grunnen til det er at ingen andre har noe som helst med hva han tar opp med meg og omvendt. Etter at vi var hos Marit sov pus over hos meg. Alltid like koselig og være med han og ligge ved siden av han. 

Dagen etter gjorde vi ikke så mye, så på en film og spilte litt, hørte på musikk osv. Så grunnen til at jeg ikke blogget i går når jeg egentlig hadde tid er fordi jeg ikke hadde blogg lyst og fordi jeg ikke var helt meg selv, humøret va rliksom ikke på topp (av noen grunner).. derfor så blogger jeg i dag. Som jeg nesten alltid sier, bedre for ''sent'' ann aldri! 

Q: Hva har du gjort i helgen?

- Kaisa<3

Dato.17.06.2012 klokken.15:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits