Så lei !! (kaisav)

Så lei !!

  • 18.06.2012kl.21:33
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Nå er jeg rett og slett (unnskyld for at jeg sier det) dritt lei nettet våres. For og ta et eksempel: I dag etter at jeg kom hjem fra skolen har vi ikke hatt noe annet enn å ha problemer med nettet hele tiden. vi kan ha nett i noen få minutter/sekunder så blir det borte også kommer det igjen, blir borte osv.osv.. Det er så sykt irriterende når du må ha nett til ett eller annet, som foreksempel blogging. Det blir jo ikke noe blogging om man ikke har nett.. eller vis man trenger nett til en skole oppgave/ prosjekt, da er det utrolig kjipt at nettet skal bli borte osv. Mens plutselig andre dager har vi ikke noe problemer i det hele tatt.. 

Etter at vi flytta til det stedet vi bor nå, så har vi aldri hatt så mye problemer med nettet som det vi har. Vi har bytta sånn nettverksgreier (husker ikke hva det heter) en god del ganger, vi har fått sånn at nettet bytter mellom to nettverkstilkoblingerkoblinger så det skal kunne være nett hele tiden, vi har hatt teleleverandører (eller hav det heter) her flere ganger mens vi har vært på skolen.. og de klarer heller ikke å finne ut hva det er som gjør det. Og btw, tror ikke det er så mange som har sendt inn så mange klager til telenor som det vi har altså.. det er seriøst flere klager om dagen, så og sei hver dag. 

menmen.. jeg er ingen ekspert som kan seg hva det er. Har vel ikke noe annet valg å leve med det en stund. Dette ble et litt langt innlegg, meeen sånn er det en gang i blandt, kan slenge med et random bilde så det ikke blir så kjedelig for dere å lese.


Foto: /privat/

Q: Har dere mye problemer med nettet?

- Kaisa <3

Dato.18.06.2012 klokken.21:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits