Onsdag 20.06.12 (kaisav)

Onsdag 20.06.12

  • 25.06.2012kl.23:50
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Siden jeg ikke har blogget på noen dager, som jeg sa i forrige innlegg, så har det selvfølgelig skjedd noen ting som jeg har tenkt og snakke litt om. Vi starter med onsdagen forrige uke. (Siden dette kanskje blir et veldig langt innlegg, så kan det hende at jeg deler det opp i flere).

Onsdag 20.06.12

Ble jeg med kjæresten min hjem etter skolen siden jeg skulle være med han på avsluttningen hans på Koppang - Storstua litt senere på kvelden + at jeg skulle være med Marit og Bror på Kongo. På den tiden gjorde vi ikke så mye, var litt sammen med kenneth, spilte, så ferdig en film osv. så dro vi oppover til Koppang sånn at vi var der en liten stund føre sju. I og med at de driver med veiarbeid på riksveien så kjørte vi gamleveien oppover. Først dro vi til bestemoren hans på Moratunet, så dro vi ned til storstua etter det. Jeg møtte Marit og gikk på doen for å prøve en kjole som hun hadde med, siden jeg ikke hadde så lyst å gå i deg jeg skulle gå i.. hehe. Etter det gikk vi og satte oss, så hørte vi på noen taler osv, så var det utdeling av karakterkort osv. til TIP, 2 året ( i et eller anna) og 3 året.

Når dette var ferdig gikk vi ut og snakka, tok noen bilder og sånn, så forlot jeg kjæresten siden jeg skulle bli igjen på Koppang + at han ikke gadd å bli med på Kongo på grunn av noen grunner. Jeg, Marit og bror gikk bortover til taxien men der var det jo selvføleglig låst, så da ringte vi for å få skyss opp til Kongo. Når vi først kom oppå der så var det kanskje kjedelig, men så ble det heldigvis mye bedre etter hvert. Hahah, endte vel med at jeg nesten hang sammen med alle og snakka med alle. Alle er ikke alle, bare de jeg var en god del med.. som jeg ikke husker hva heter, men som jeg vet hvem er. Jeg koste meg veldig og vi hadde det utrolig artig sammen. MÅ gjentas♥ har dessverre ingen bilder derifra.

Jeg kom ikke hjem før rundt litt over halv fire på nattan, og fikk ikke lagt meg føre fire.. siden jeg skulle dusje og litt sånn. Og da skulle jeg allerde opp om ett par timer, siden jeg skulle på skola. Haha, trøtt må jeg si.

skjekk ut bloggen til Marit HER. Siden dette ble et veldig langt og kjedelig innlegg så legger jeg til et random bilde


Meg i 7.ende klasse. haha, var litt søt da<3

(Legger ut mer av det som har skjedd i neste innlegg).

- Kaisa<3

Dato.25.06.2012 klokken.23:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits