Helgen (kaisav)

Helgen

  • 26.06.2012kl.00:16
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Fra torsdag til lørdag var det Renadagene, sjekk ut renadagene.no for mere info.

Torsdag 21.06.12

Husker jeg ikke helt nøyaktig av det som skjedde, men jeg husker i allefall at jeg møtte pus på Rena og hang med han. Der møtte vi på Mona, Marit, Brutter'n, Frida, caroline osv. Jeg trengte ikke hjelpe til med Renadagene i dag. Pus kasta bort 100 kroner på noen sånne spille greier, siden han skulle vinne en sånn bamse.. jeg sa ifra en del ganger om at han ikke kom til å klare det, meen å høre etter var ikke noe han skulle, og se hvor dumt det var. Jeg koste meg veldig mye i allefall♥

Fredag 22.06.12

Gikk jeg for å møte Bror på morran siden han hadde søvi over hos Marit, og Marit skulle dra bort. Vi gikk først hjem til meg, vi gjorde ikke så mye, jeg skulle ordne meg og sånn. Også gikk vi bort til bestemor og bestefar og spiste middag og senere måtte vi skynde oss på apoteket siden jeg måtte hente ut noe. Etter det gikk vi ned i parken for å få låne en t-shorte og få med oss en loddbok osv, siden vi skulle hjelpe til med og selge lodd. Vi var faktisk veldig flinke, vi solgte 194 lodd eller noe sånt, for 5 kroner loddet. Og plutelig ble det hastverk igjen siden brutter'n skulle rekke et tog som gikk ved 5 tida. Så da fikk vi noen til å kjøre hjem for å hente sakene hans, for å så dra til rutebilen. Han skulle opp til Koppang på klubben for å møte noen folk, så skulle han ta klubb bussen hjem til pusen min for å sove over der.

Deretter var jeg litt sammen med lille søstera til kjæresten min Helene. Vi møtte på noen kjent folk, så i boder og litt sånn forskjellig, ble ikke så lenge siden hun skulle spise. Etter det møter jeg på Magnus og Sondre, og blir med dem resten av kvelden. Vi dro først på butikken og kjøpte noe å drikke, og gikk vidre oppover til Magnus. Vi var ute og hoppa på trampolina, spilte badminton også går vi inn etter vært og gamer.

Magnus følger meg ned på Rena igjen en liten stund etterpå. Da trodde jeg seriøst at jeg skulle dø. Han sykla som en 'tulling' ned den ene bakken, men det gikk bra. Hehe, SOndre var ikke med for han satt og gama.. tragisk.

+ At jeg møtte på Stig, og tremeningene mine Ida og Daniel ♥ Her er et litt gamelt bilde


Er vi ikke søte?  Meg, Daniel og Ida

(Fortsetter mer på det som har skjedd i neste innlegg, siden de blir så lange og kjedelige). + At dere da får flere innlegg å lese ;)

- Kaisa <3

Dato.26.06.2012 klokken.00:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits