En vellykket helg (kaisav)

En vellykket helg

  • 26.11.2012kl.00:37
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

På fredag ble dindi (Adinda) med meg hjem fra skola og skulle sove over til lørdag. Senere på kvelden dro jeg, Adinda, Marit, Frida og Monica på russe kick off fest på styx i Elverum. Det var utrolig artig og ble kjent med en del folk, meeen husker ikke hva halvparten heter.. ;p og var ikke hjemme igjen føre rundt 04.30 tiden. 

 

Senere på kvelden lørdag ble jeg hentet er guttenmin for at jeg skulle sove over hos han natten til søndag. Når jeg kom dit hadde de forandret utrolig mye.. kjente meg nesten ikke igjen! Meen det ble utrolig fint og koselig der, så ogs ut til at de fikk litt bedre plass og litt mer hjemmekoselig på en mate. Jeg koste meg i allefall utrolig mye når jeg var der, noe jeg har savna og lengta utrolig mye etter!!

På søndagen dro vi en tur ned til moren hans og var der en time ca. til det bestefaren til han og Helene kom å hentet oss. Da satt jeg og så på at døm lekte litt med unga, så spiste vi en kjeeeempegod middag! deretter kjørte de meg hjem! :) 

Gleder meg allerede utrolig mye til neste helg for det vart vel så jeg skulle sova att'n pus da å♥ 

Det eneste som er en skikkelig nedtur er at jeg begynner å bli sjuk!:( Får håpe jeg blir bedre snart, vært dårig siden fredag ca.. :/ men nå lytt jeg legga meg for å få litt sovn å for å bli bedre. Vi prekas!

Q: Hvordan har din helg vært? :)

- Kaisa

Dato.26.11.2012 klokken.00:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits