Helga (kaisav)

Helga

  • 04.12.2012kl.21:11
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Helluu :) nå har det gått en stund siden jeg har blogget igjen og vi har allerede kommet i desember!! kanke tro det for det føles ikke sånn i det hele tatt og ikke har jeg fått noe julestemning ennå.. men håper den kommer snart! :) Jeg har hatt en helt fantastisk helg igjen, selvom den ble litt travel, men det gjør ikke noe! 

På fredag dro jeg opp til Bror og ble til dagen etter. Så på fredagen etter jeg kom hjem fra skolen satt jeg på med bestemor og bestefar opp til Jordet på bensinstasjonen der for å bli hentet av Bror og faren hans. Vi gjorde vel egentlig ikke så mye, spilte, så på film, tv, så på hunda osv. :) Koste meg i allefall utrolig mye og de er så utrolig koslige! ♥
På lørdag tok jeg bussen hjem som gikk 11.20 ca. noen minutter føre det ble det utrolig travelt siden jeg klarte å knuse mætta egg! Jeg skulle sette smøret og osten inn i kjøleskapet igjen, men så når jeg tar opp kjøleksapet detter en sånn greie man har egg i ned på gulvet og det blir masse egg over alt.. og vi måtte forte oss å tørke det opp. egget til bror lå å panna, tida gikk.. vart litt stress noen sekunder jaah!! Etter at jeg kom jem satt  jeg litt på mix med pappa og noen andre folk til det jeg skulle møte bestejentami Marit! ♥ Deretter dro jeg hjem og dujsa og pakka og litt sånt og sovnet på sofaen til det jeg skulle sitte barnevakt klokka 19.00 til 23/24.00 tida. Det var utrolig koselig og tjente 400kr. Synes det er utrolig artig og koselig og sånt å sitte barnevakt! Senere på kvelden henter Tom Robin (fosterbroren) min og kompisen hans Benjamin meg, i og med at jeg skulle opp til guttenmin og sove over der♥ Utrolig koselig!! 

På søndag lagde pus en god frokost til meg, han og Helene (syster hass). Namnam!! Så kjører far hass oss ned til mor hass for å være der til det bestefaren hans kjem å henter øss. De kjører meg hjem og pus drar videre nedover til Våler :(♥ 

Åpnet også kalendrene mine på lørdag. Har en gavekalender og en vanlig sjokoladekalender. Noen uker føre desember sa jeg sagt til mamma at jeg ville ha en gavekalender eller at jeg ønsket emg det, og da spurte hu meg om ikke jeg hadde vøksi fra det enda? Nei, svarte jeg! Kommer nok aldri til å vokse ifra å ha kalender. Blir nok slutt på gavekaldenderen etterhvert, men ikke vanlig! Blir aldri for stor til noe sånt no. Det er jo så koselig og det gir deg jo litt julestemning. Til og med pappa har ikke vokset i fra seg det ennå, og han har hatt sjokoladekalender vært år. Har noe med å bevaret det barnet/den ungen du har inni deg. Du blir aldri for gammel til å gjøre noe. Jeg vil si at du ikke er barnslig men barnlig! :)

Dette ble et litt langt og kjedelig innlegg med masse tekst..menmen

Q: Noen av dere som har julekalender? :)

- Kaisa

Dato.04.12.2012 klokken.21:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits