Kooos (kaisav)

Kooos

  • 09.12.2012kl.18:48
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Igår ved fire tiden tro jeg opp til guttenmin og skulle sove over, også skulle jeg væra med på en bursdag. Han hadde ikke sagt noe om hvor jeg skulle komma så jeg regnet med at det var hos far hass, men det var det ikke.. så da måtte jeg bli kjørt ned til Line (mor hass) og døm av Alex. Line som feiret bursdagen sin siden hun har bursdag på tirdag. Litt senere på kvelden kjørte Stien Inge oss opp igjen til til far hass. Der satt vi først nede og snakket litt, også gikk vi opp og å så på film og koste oss, så gikk vi ned og så på The Julekalender og gikk opp igjen etter det. Koste meg utrolig mye selv om vi hadde en liten diskusjon/krangel en gang utover natten.. det gikk bra etterhvert og la oss ikke uvenner. 

I dag tidelig laget verdensbeste frokost til oss alle, kjempe godt! en liten stund etter kjørte Roger (faren hass) oss ned til Line, og var der i ett par timer ca. føre det bestefaren hans kom å hentet oss.


Capsen og t-shorta til pus♥

Ellers siden jeg kom hjem har det egentlig ikke skjedd noe spesielt, borstett fra at jeg åpnet kalendrene mine og spiste middag hos oldemor. Det var utrolig godt!

- Kaisa

Dato.09.12.2012 klokken.18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits