Long time, no see! (kaisav)

Long time, no see!

  • 24.03.2013kl.18:58
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Hei folks, nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe og blogge om osv. Isteden for å blogge hver dag tror jeg det kommer til å bli slik at jeg blogger når jeg har lyst og føler for det og når jeg har tid. Mye har skjedd siden sist og det er blant annet at jeg ikke er sammen med Diseth altså Marius mer, rett og slett fordi det ikke fungerte lengere og for dere som lurer var det han som gjorde det slutt. Mer sier jeg ikke om det! 

Vi i klassa har ikke vært på skola på 6 uker pga 1 uke med vinter ferie, 3 uker praksis, 1 uke i London også 1 uke med påskeferie. Blir nok litt rart å sitte på skolebenken igjen. Men i vinterferien var jeg på en hyttetur med Bror, Håkan, David, Adinda og Marit som var helt super! Kunne godt ha vært der lenger enn 3 dager koste oss kjempe mye. I praksisen jobbet jeg på barneskola på rena i 4. klasse. Gruet meg veldig til jeg skulle starte, men når jeg fikk vært der ett par dager gikk det helt greit og jeg stortrivdes! Hadde ikke noe lyst til å dra der ifra og ingen av småunga ville det heller.

For to dager siden kom jeg hjem etter en utrolig bra uke i London. Vi var blant annet på Tower Bridge, Tower Of London, Nathural history museum, Sience museum, Madam Tussauds, Big Ben osv. Hadde også mye tid for oss selv etter oppleggene så vi kunne shoppe eller gjøre andre ting. Jeg og noen til var jo på to fotballkamper, første var med Barnet og da vant vi 2-0. Dagen etter var vi på Manchester United U21 mot Arsenal U21 og da tapte vi 2-1, men Manchester eier fordet!<3 Kunne godt ha vært i London så mye lenger! Kan legge ut noen bilder fra London turen en gang senere. :)

Ellers i påsken skal jeg bare slappe av, møte folk og feste litt. :) Dette ble ett veldig langt og kjedelig innlegg, men jeg håper det går bra, da har dere i alle fall noe å lese på. :) 

- Hva skal dere i påskeferien? 

Dato.24.03.2013 klokken.18:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits