Hvordan var russetiden 2013? (kaisav)

Hvordan var russetiden 2013?

  • 16.09.2013kl.23:36
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Russetiden 2013 var skikkelig fantastisk og en helt fantastisk opplevelse. Noe av det mest morsomste og beste jeg noen gang har opplevd!  Russetida går mest ut på å feire seg selv med at du er avgangselv og fullført 2 eller 3 år på vidregående. Ha det artig og kose seg, dele ut russekort og gjøre russeknuter. Det vi reagerte mye på rett før vi ble russ var at ting hadde blitt så strengt med at du ikke får lov til å sprute vann på barna og ha bråkedager.. det er jo noe som hører til, mye av tiden går jo til det. Men grunnen til at det har blitt så strengt er jo fordi andre folk har noe annet i vanngeverene sine som f.eks: bensin og syre, noe som er veldig farlig. Andre ting kan være: øl, egg, urin, ketchup osvosv. Litt kjipt at noen personer kan ødlegge for alle andre, men slikt skjer å sånn er det bare. Men dette stoppet ikke oss i å ha bråkedager, bråkedager skulle vi ha for uansett hva som skjedde eller hva folk sa. Er det noen barn som ikke vil bli spruta på av russen eller for andre grunner kan de barna være inne, så kan de som vil gå ut. Vi var ingen av de som hadde noe annet i vanngeverene enn bare vann, så her var det ingen ting farlig eller ekkelt.

Vi hadde det i alle fall veldig artig i russetiden vår og har planer om å bli det igjen. Vi var ikke på noen andre arrangementer enn russensdag på Tusenfryd, der Dj Broiler hadde konsert. Jeg anbefaler i alle fall alle sammen om å bli russ, det er en helt syk opplevelse og du er det bare en gang i livet. En opplevelse du aldri kommer til å glemme!
 


Gjengen


Dagen etter russedåpen


Meg, Bror (brutter'n), Marit (http://marithalvorsen.blogg.no/) og Dindi (http://adindastanker.blogg.no/)


Utdeling av russekort på 17. MaiRusseknute: Surre inn lærerens bil med dopapir


Russeknute: Vors i et tre


Siste dagen som russ, 17.Mai (Dindi og meg)

Det var noen av de bildene jeg har etter russetiden. Dere ser kanskje at det både er rød og svarte bukser, det er fordi Bror gikk tredje året og blir derfor rød. Går du andre året blir du svart. Men det er alt ettersom vilken linje du går, går du service og samferdsel for eksempel blir du blå andre året. Tredje årig er alltid rød. Men disse reglene er vel endret på nå tror jeg, tror det ikke spiller så mye rolle nå lenger om du er rød andre året eller ikke, er ikke helt sikker. Vi velger i alle fall å følge slik det egentlig alltid har vært.

Q: Har du vært eller skal bli russ?

 

 

Dato.16.09.2013 klokken.23:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits