Vg3 skole - opplæring i bedrift (kaisav)

Vg3 skole - opplæring i bedrift

  • 17.09.2013kl.00:42
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Hello!

I dag var første dagen min i Trollhaugen barnehage avd. Askeladden (2-5års avdeling). Det gikk veldig fint og syns det er så koselig der, trives veldig godt! Jeg har jo jobbet der to ganger tidligere så kjenner de fleste av barna og folk som jobber der fra før av. Blir alltid tatt godt i mot, og syns det er like artig og koselig å komme tilbake.

Jeg går noe som kalles Vg3 skole. Det er en skole ordning for de som ikke har fått lærlingeplass. Det er nesten akkurat det samme som å være lærling, bare at du har skoledag en dag i uka for å få undervisning, og den har jeg på fredager. De fire andre dagene (mandag - torsdag) jobber jeg der jeg er blitt utplassert for å bli opplært. Mens jeg er der får jeg utdelt oppgaver som jeg må gjøre, akkurat det samme opplegget som om jeg skulle ha vært der i en praksis periode (som å skrive logg for hver dag osv...). Og på slutten av året får jeg fagbrevet, som jeg egentlig skulle fått etter to år som lærling, men jeg får det etter ett år.

Tror det ble slik at jeg skulle innom andre avdelinger også, og ikke bare være på Askeladden hele tiden. Nå mangler jeg jo bare en avdeling så har jeg jobbet i alle fire avdelingene i barnehagen, i og med at  jeg har vært utplassert på Småtrolla og Tusseladden tidligere, nå Askeladden og da mangler jeg bare Veslefrikk. Har egentlig et stort ønske om å få komme tilbake på Småtrolla eller Tusseladden, for jeg liker veldig godt å jobbe med de minste, pluss at jeg har triveds veldig godt i de avdelingene, og savner veldig mye å være der. 
Her er et bilde av barnehagen: 


Gammelt bilde, men barnehagen er rød nå. Ellers er alt likt

Dato.17.09.2013 klokken.00:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjuta


hits