kaisav -

Første skoledag

 • 20.09.2013kl.13:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: ( 0 )

Hellu!

I dag har jeg hatt min første skole dag etter å ha jobbet i barnehagen i 4 dager. Førse uka i barnehagen har vært helt fantastisk, suveren, artig og spennende. Kan nesten ikke sette ord på det, men gått greit det har det. Og som sagt tidligere så stor trives jeg med å jobbe der! Jeg har møtt på utfordringer og vært innom 3 forskjellige avdelinger på tre dager. Askeladden (der jeg skal være), Veslefrikk og Småtrolla. Andre dagen måtte jeg være på Småtrolla fordi det var lite folk så jeg ble litt omplassert, men det gikk helt greit for jeg elsker å jobbe med de minste barna.

Skoledagen i dag har gått helt greit, godt å komme tilbake igjen å sitte på skolebenken. Jeg har fått 3 bøker som går på programfagene/programområdene jeg hadde 2.året (Yrkesutøvelse, Helsefremmende Arbeid og Kommunikasjon og Samhandling). Bare at bøkene heter Oppvekst Yrkesutøvelse, Oppvekst Helsefremmende Arbeid og Oppvekst Kommunikasjon og Samhandling for vg2 og vg3 barne- og ungdomsarbeiderfag. Vi har pratet litt om hva vi skal fremover og hvordan det har vært ute i praksis osv. og begynt så vidt på ett tema/kapittel. Vi kommer til å bytte på med å slutte 12.00 og 14.00 på fredager, så noen ganger har jeg bare 4 timer skole mens andre ganger har jeg 6 timer. I vår skal vi gå opp til fagprøven/kompetanse prøve (eller hva den siste het), det blir spennende men litt samtidig skummelt. Det er sikkert ikke skummelt, men det er bare sånn man tenker når man hører om det. Håper bare jeg står og at det går greit! SKAL få det til!

Ser frem til dette året og det her kommer til å bli så bra! 

Klem!♥

Dato.20.09.2013 klokken.13:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Musikk jeg hører på fortiden #5

 • 18.09.2013kl.00:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: ( 0 )

Siden dette ble litt sent så tenkte jeg at da kan jeg legge ut noe av den musikken jeg hører mest på fortiden. Er så trøtt og sliten så orker ikke begynne å skrive på noe annet, enn å bare finne senga! Det å jobbe i barnehagen går fortsatt veldig greit, stor trives! ♥ Men skal å bli godt å komme på skola på fredag, å få sett igjen folk.

Das Beer Boot: (varer egentlig i 10 timer)

Eminem - Mockingbird  

OnklP - Noia 

Ylvis - The Fox 

Ca$h Out - Cashin' Out 

Eminem Feat. Nate Dogg - Shake That Ass 

 

God natt og sov godt ♥

Dato.18.09.2013 klokken.00:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vg3 skole - opplæring i bedrift

 • 17.09.2013kl.00:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: ( 0 )

Hello!

I dag var første dagen min i Trollhaugen barnehage avd. Askeladden (2-5års avdeling). Det gikk veldig fint og syns det er så koselig der, trives veldig godt! Jeg har jo jobbet der to ganger tidligere så kjenner de fleste av barna og folk som jobber der fra før av. Blir alltid tatt godt i mot, og syns det er like artig og koselig å komme tilbake.

Jeg går noe som kalles Vg3 skole. Det er en skole ordning for de som ikke har fått lærlingeplass. Det er nesten akkurat det samme som å være lærling, bare at du har skoledag en dag i uka for å få undervisning, og den har jeg på fredager. De fire andre dagene (mandag - torsdag) jobber jeg der jeg er blitt utplassert for å bli opplært. Mens jeg er der får jeg utdelt oppgaver som jeg må gjøre, akkurat det samme opplegget som om jeg skulle ha vært der i en praksis periode (som å skrive logg for hver dag osv...). Og på slutten av året får jeg fagbrevet, som jeg egentlig skulle fått etter to år som lærling, men jeg får det etter ett år.

Tror det ble slik at jeg skulle innom andre avdelinger også, og ikke bare være på Askeladden hele tiden. Nå mangler jeg jo bare en avdeling så har jeg jobbet i alle fire avdelingene i barnehagen, i og med at  jeg har vært utplassert på Småtrolla og Tusseladden tidligere, nå Askeladden og da mangler jeg bare Veslefrikk. Har egentlig et stort ønske om å få komme tilbake på Småtrolla eller Tusseladden, for jeg liker veldig godt å jobbe med de minste, pluss at jeg har triveds veldig godt i de avdelingene, og savner veldig mye å være der. 
Her er et bilde av barnehagen: 


Gammelt bilde, men barnehagen er rød nå. Ellers er alt likt

Dato.17.09.2013 klokken.00:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hvordan var russetiden 2013?

 • 16.09.2013kl.23:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: ( 0 )

Russetiden 2013 var skikkelig fantastisk og en helt fantastisk opplevelse. Noe av det mest morsomste og beste jeg noen gang har opplevd!  Russetida går mest ut på å feire seg selv med at du er avgangselv og fullført 2 eller 3 år på vidregående. Ha det artig og kose seg, dele ut russekort og gjøre russeknuter. Det vi reagerte mye på rett før vi ble russ var at ting hadde blitt så strengt med at du ikke får lov til å sprute vann på barna og ha bråkedager.. det er jo noe som hører til, mye av tiden går jo til det. Men grunnen til at det har blitt så strengt er jo fordi andre folk har noe annet i vanngeverene sine som f.eks: bensin og syre, noe som er veldig farlig. Andre ting kan være: øl, egg, urin, ketchup osvosv. Litt kjipt at noen personer kan ødlegge for alle andre, men slikt skjer å sånn er det bare. Men dette stoppet ikke oss i å ha bråkedager, bråkedager skulle vi ha for uansett hva som skjedde eller hva folk sa. Er det noen barn som ikke vil bli spruta på av russen eller for andre grunner kan de barna være inne, så kan de som vil gå ut. Vi var ingen av de som hadde noe annet i vanngeverene enn bare vann, så her var det ingen ting farlig eller ekkelt.

Vi hadde det i alle fall veldig artig i russetiden vår og har planer om å bli det igjen. Vi var ikke på noen andre arrangementer enn russensdag på Tusenfryd, der Dj Broiler hadde konsert. Jeg anbefaler i alle fall alle sammen om å bli russ, det er en helt syk opplevelse og du er det bare en gang i livet. En opplevelse du aldri kommer til å glemme!
 


Gjengen


Dagen etter russedåpen


Meg, Bror (brutter'n), Marit (http://marithalvorsen.blogg.no/) og Dindi (http://adindastanker.blogg.no/)


Utdeling av russekort på 17. MaiRusseknute: Surre inn lærerens bil med dopapir


Russeknute: Vors i et tre


Siste dagen som russ, 17.Mai (Dindi og meg)

Det var noen av de bildene jeg har etter russetiden. Dere ser kanskje at det både er rød og svarte bukser, det er fordi Bror gikk tredje året og blir derfor rød. Går du andre året blir du svart. Men det er alt ettersom vilken linje du går, går du service og samferdsel for eksempel blir du blå andre året. Tredje årig er alltid rød. Men disse reglene er vel endret på nå tror jeg, tror det ikke spiller så mye rolle nå lenger om du er rød andre året eller ikke, er ikke helt sikker. Vi velger i alle fall å følge slik det egentlig alltid har vært.

Q: Har du vært eller skal bli russ?

 

 

Dato.16.09.2013 klokken.23:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

WHAT DOES THE FOX SAY?!

 • 13.09.2013kl.13:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: ( 1 )

The Fox av Ylvis brødrene er en sang jeg har blitt veldig hekta på. Den er veldig bra og fengende synes jeg, og jeg elsker den! Jeg hørte den like etter at den kom ut eller noe og da var den ikke blitt så kjent, de fleste kjente i alle fall ikke til den. Men plutselig noen få dager etterpå vet ALLE om den og folk legger ut på facebook og gud vet om at de må høre den om de ennå ikke har hørt den osv. Helt utrolig å tenke på hvor fort det egentlig sprer seg fra da nesten ingen kjenner til det, før alle vet det! Nå er jo sangen ganske kjent og det var den sangen som fikk mest views på så kort tid. Og den har til og med spredd seg til USA og kommet på toppliste der ellernoe (var noe sånt). Men i alle fall jeg elsker sangen, og klarer ikke slutte å høre på den! ♥

For de av dere som ikke har fått hørt den enda så er den her:

Q: Hva synes dere om sangen? 

Dato.13.09.2013 klokken.13:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Long time ago..

 • 13.09.2013kl.08:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: ( 0 )

Heei!

Nå er det en god stund siden jeg har blogget, er vel bort imot 5-6måneder siden nå. Men nå er jeg nok tilbake og med enda ett nytt design! Og det er jeg veldig fornøyd med (mer enn det forrige) så det kommer jeg ikke til å bytte på en god stund! 
Grunnen til at jeg blir borte nesten hele tiden er vel fordi jeg ikke har noe mulighet til å blogge en dag, eller er veldig sliten etter skolen og har mye lekser, eller for at jeg har mye annet å gjøre som gjør at jeg ikke får tid til å blogge. Og da tenker jeg da får jeg gjøre det senere som f.eks "tar det i morgen'' også gjør jeg ikke det, og da blir det bare til at jeg glemmer det helt. En annen utfordring er jo det å få det til å gå opp med skole når man driver med store innleveringer/prøver, er ute i praksis og må skrive praksisoppgave, eller om man er ute i jobb. Er nok rundt der problemet mitt ligger, at jeg glemmer og ikke får det til å gå opp med skole/jobb for da er man som regel veldig sliten etterpå, og da blir det som regel til at man ikke gidder. Det er vel noe alle kjenner seg igjen i?

Utrulig nok har det skjedd en god del på disse 5-månedene.

 • Fostersøsknene jeg hadde har flyttet ut, og det har kommet to nye i hus. Så nå har jeg to yngre brødre på 14 år
 • Jeg har vært russ
 • Jeg gikk på sommerskole i to uker i begynnelsen av sommerferien
 • I sommer var jeg en uke i Sverige og fire eller fem dager i Oslo
 • Vi har fått høner/kyllinger
 • Vært en tur på Tusenfryd en gang i sommer siden jeg hadde en gratis billett etter russetiden
 • Eldste søskenbarnet mitt har fått unge
 • Jeg har vært i dåp og konfirmasjon 

PLUSS SÅ UTROLIG MYE MER!!.. men trenger ikke sitte her å ramse opp absolutt alt. Jeg kommer til å legge ut egene innlegg om noe av det der, så da får dere litt bedre forklart hva jeg har gjort og hvordan ting har vært, sett bilder om jeg har det osv. Så da er det vel egentlig bare å følge med!

 

Dato.13.09.2013 klokken.08:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Kaisa

17 Åmot


DesignIna Anjutahits